Ale

Garmin, Fenix 5, Sapphire slate gray metal- multisportkello*

Ensiluokkainen, GPS-multisportkello!


Fenix 5 -kello on kompaktin kokoinen (halk.47mm) monipuolinen urheilukello. Kullansävyistä Garmin Fenix 5 -multisportkellon kellotaulua kehystää ruostumattomasta teräksestä valmistettu EXO-antenni. Kuori on valmistettu kestävästä komposiitista ja takapohja ruostumattomasta teräksestä. Aina valaistu, tarkka, täysvärinen Garmin Chroma Display-näyttöä suojaa kestävä ja naarmuuntumaton safiirilasi. Fenix 5 hyödyntää tekniikkaa, joka heijastaa ja siirtää valoa samanaikaisesti, mikä parantaa kellon luettavuutta auringonpaisteessa. Kellon mukana tulevat 22mm tummanharmaa teräksinen- ja musta silikoniranneke ovat helposti vaihdettavissa QuickFit tekniikan ansiosta.


Garmin Fenix 5 on täydellinen ammattiurheilijoille sekä seikkailijoille, jotka haluavat saada paljon aikaa ilman lisälaitteita. Kello sopii kaikkiin lajeihin - juoksua, pyöräilyä, uintia, hiihtoa, golfia ja melontalajeja varten on kellossa toimintoja ja erikoisominaisuuksia. Multisportharrastajille Fenix 5 on täydellinen kumppani. Valmiiden suoritusprofiilien avulla tai itse luodulla monilajiprofiililla harjoittelusi jokainen osa huomioidaan. Elevate-rannesykemittaustekniikka, sisäiset suoritusprofiilit, perusnavigointiominaisuudet ja suorituskykymittaukset helpottavat harjoittelun tehon ja edistymisen arviointia. Kellosta löytyy myös aktiivisuudenseurantaominaisuudet, joiden avulla voit seurata, askeleita, matkaa, kalorinkulutusta ja unta.


Ulkoiluanturit, kuten GPS- ja GLONASS-satelliittipaikannus, barometrinen korkeusmittari, kolmiakselinen kompassi ja gyroskooppi auttavat turvallisesti suunnistamaan maastossa kuin maastossa. 


Fenix 5 synkronoi tiedot suoraan Garmin Connect-urheiluyhteisöön Wi-Fi-tuen ansiosta. Pariliitettynä yhteensopivaan laitteeseen saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloosi. Garmin Connect Mobile-sovelluksilla voit ladata harjotustietojasi automaattisesti Garmin Connect yhteisöön ja jakaa niitä eri yhteisöpalveluissa. Myös reaaliaikainen jäljitys onnistuu sovellusten avulla. Voit myös mukauttaa Fenix 5 kelloa latauksilla Connect IQ-kaupasta. Mm. eri sovelluksilla pääset muuttamaan kellotaulun kuvan persoonaasi sopivaksi, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä, joista näet tiedot nopeasti. 


Pariliitettynä yhteensopivaan sykevyöhön Fenix 5:llä saat käyttöösi lisää mittaustietoja, kuten stressitason mittauksen, pystysuuntaisen liikehdinnän, pystysuhteen tai maakosketuksen keston ja tasapainon, joiden avulla tehostat juoksuasi.


Tutustu tästä koko Garmin-valikoimaamme.


Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat ominaisuudet.

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 899,00 €

Special Price 629,00 €

Garmin

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 010-01688-21_POISTO
Valmistusmaa
Toimitusaika 1 viikko
Takuu 2 vuotta
Tuoteperhe Garmin Fenix 5
Käyttötarkoitus Sportti
Koneisto Akku
Toiminnot Ajanotto, Ajastin, Auringon nousu-/laskuajat, GPS, Herätys, Kalenteri, Kesäaika, Kompassi, Korkeusmittari, Sää
Rungon materiaali Komposiitti, Teräs
Lasi Safiirilasi
Rungon väri Harmaa, Musta
Rungon leveys 47mm
Rannekkeen materiaali Silikoni, Teräs
Rannekkeen väri Harmaa, Musta
Rannekkeen leveys 22 mm
Taulun väri Musta
Taulun halkaisija Ei
Nuppi Vetonuppi
Lukitusmekanismi Linkkulukko
Vesitiiveys 100 m
Muuta
Yleiset
Näytön tarkkuus: 240 x 240 kuvapistettä
Muisti: 64 Mt
Akun kesto: Älytila enintään 2 viikkoa, GPS-/syketila enintään 24h, UltraTrac-tila enintään 60h
Yleiset kello-ominaisuudet
Aika/päiväys
GPS-aikasynkronointi
Automaattinen kesäaika
Herätyskello
Ajastin
Sekuntikello
Auringonnousu-/laskuajat
Kalenteri
Sää
Musiikin hallinta
Etsi kello-toiminto

Liitettävyys

iPhone, Android, Microsoft

Garmin Connect™ Mobile 

 

Kaiverrusmahdollisuus Ei
Valmistaja Garmin